Caretech HIFU MultiLine

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Kuvateksti

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound)
on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

HIFU- hoito sopii parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyiosen ja velton decolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30 vuotiaille.

Caretech Hifu multilinen teknologia perustuu focusoituun, huipputehokkaasen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen.HIFU- hoito kiihdyttää ihon kollageenintuotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti. 

Miten laite toimii?

HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS -syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä. 

Kuinka kauan HIFU- kasvohoito kestää?

Yhden hoitokerran kesto on 60-90 min, ja jo sillä saavutetaan tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito toistetaan tarvittaessa 3kk päästä ja tämän jälkeen ylläpitoa suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein.
Tuloksia näet jopa heti.

Sattuuko hoito?

Hoito tuntuu pienenä pistelynä iholla, vain harvat kokevat hoidon kivuliaana.

Mitä rajoitteita on hoitopäivänä?

Hoidon jälkeen ei suositella kuumia kylpyjä, saunaa eikä auringonottoa.

Miltä iho näyttää hoidon jälkeen ja voiko heti meikata?

Joillakin iho saattaa punottaa hoitopäivänä. Harvoin, mutta joissakin tapauksissa iholle saattaa nousta pientä mustelmaa. Meikata voit vaikka heti hoidon jälkeen.

HIFU-hoidon vasta aiheet:

Sydämen tahdistin
Ihoa herkistävät lääkkeet, kuten isotretinoniini
Tulehtunut tai rikkinäinen iho
Syöpäsairaudet
Epilepsia

Milloin tuloksia voi nähdä?

Joillakin voi näkyä tuloksia heti. Pääsääntöisesti tulokset tulevat näkyviin pikkuhiljaa aina kolmeen kuukauteen asti. Hifun vaikutus häviää ikääntymisen myötä ja uusinta käsittelyn ajankohta on yksilöllinen. Hoitoon vaikuttavat myös hoidettavan geneettiset tekijät ja tällöin 100% tulosta ei voida taata. Jos ihonhoito on viime vuosina jäänyt kokonaan hoitamatta , voisi olla hyvä aloittaa ensin jostain muusta kasvohoidosta. Jos olet epävarma, sopiiko Hifu- hoito sinulle, ole rohkeasti yhteyksissä, niin räätälöidään ihollesi paras mahdollinen hoitosuunnitelma.

Jos Iholle on otettu botoksia tai täyteaineita?

Hifu- hoitoa ei tehdä ollenkaan alueelle mihin on otettu botoxsia tai täyteaineita. 

 

Kuvateksti

Kuvateksti