CARETECH MESO

CARETECH MESO  - Tämä nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin tarpeisiin kasvoille sekä vartalolle. Caretech Meso antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta, ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä. Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava tehoaine, joka imeytetään korkeatajuuselektroporaatio sekä elektromosismenetelmällä syvälle kudokseen saavuttaen näin optimaaliset tulokset. Ainesosien avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin ( rypyt, juonteet tai  esimerkiksi väsynyt iho).

CARETECH MESO
- neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Se sopii kaikille ihotyypeille. Hoito on hellävarainen, rentouttava ja täysin turvallinen hoito. Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

CARETECH MESO
- pitkäaikainen vaikutus. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden. Hoidon kesto n. 50 min. Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.